VILKÅR - BETINGELSER


Betingelsene gjelder for kjøp hos www.futuraclassics.no

 1. Frakt & levering
 
Vi ønsker at du skal få varene dine så raskt som mulig, så der hvor annen leveringstid ikke er oppgitt, sendes varen innen 1-3 virkedager fra mottatt bestilling.
 
Ved bestillingsvare tar vi forbehold om at leverandøren har varen på lager, og vil gi beskjed ved eventuell lang leveringstid.
 
Du kan også hente varen i en av våre butikker i våre åpningstider. Vi tar forbehold om at enkelte varer må oversendes mellom våre avdelinger og/eller lager. 

  

PRISER:
Alle ordre sendes med Posten/Bring, og leveres på ditt lokale postkontor. 

Alt. 1: Kr 149,- Gjelder innenfor målene 60x60x120 cm, under 10 kg.
Alt. 2: Fra kr 499, - Gjelder utenfor målene 60x60x120 cm, over 10 kg.


Merk! Varer i større volum, eksempelvis møbler og større lamper, vil bli belastet frakt ut ifra vekt og volum. 
Frakten vil i enkelte tilfeller etterfaktureres. Småvarer som kan sendes som brev, belastes etter postens satser og er uten sporing.

Ved uavhentede pakker vil man bli belastet med den ekstrakostnaden dette påfører oss. Ved levering til Svalbard og Jan Mayen, ta kontakt.


Store ordre kan leveres på døren med transportbyrå.

(Følgende fraktalternativ avtales per epost)

Alt. 3: Levering av transportbyrå på døren. 

Levering skjer på hverdager mellom kl 1000-1700, innefor et tidsrom på 3 timer, hvor du vil bli kontaktet i forkant av leveringen. Merk at det i utgangspunktet kun leveres av én sjåfør, og at ved store leveringer kan sjåføren trenge assistanse. Dersom du bor utilgjengelig for vare-/lastebil vil det kunne bli lesset av ved nærmeste mulig fremkommelige vei, dersom annet ikke er avtalt/opplyst ved bestilling.

 

  2. Reklamasjon
Mottar du en vare som har blitt skadet under frakt, må dette meldes til oss snarest og innen 24 timer etter mottagelse. Oppdager du skade på varen allerede på postkontoret, melder du i fra der. 

Reklamasjonsretten dekker svakheter ved varen/produksjonsfeil og ikke feil som skyldes slitasje, feilbruk eller skade påført i etterkant av kjøpet. 

Send oss en epost på webshop@futuraclassics.no med fullstendig forklaring og med bilde av emballasje og vare, i tillegg til ditt ordrenummer og navn. 

 


  3. Returrett/Angrefrist*
 
Kjøperen kan angre kjøpet av varen etter Angrerettslovens bestemmelser. Angrerettsloven gjelder kun ved forbrukerkjøp. Rettledning fra Forbrukerrådet kan du finne  her!
 - Hvis du ønsker å benytte deg av angreretten, må du gi oss beskjed senest den dagen fristen går ut (inntil 14 dager etter at varen er mottatt) via epost 
 
- Fyll ut angrerettsskjemaet og legg denne ved i returpakken. (Norgespakke på Posten)
- Du kan også velge å levere inn varen til en av våre avdelinger: FUTURA Classics Oslo / FUTURA Classics Horten.


Returadresse:
FUTURA CLASSICS AS
OLAF RYES PLASS 1
0552 OSLO
Link til angrerettsskjema finner du her!


- Ved bruk av angreretten plikter du å sende og betale frakt for varen som returnerers (jf. angrerettsloven § 15, første ledd), 
uten unødig opphold og senest innen 14 dager fra du har mottatt varen. 
 
- Du vil kunne bli erstatningsansvarlig for skade på varen grunnet uforsiktig eller uforsvarlig retur. Det er derfor viktig å sørge for forsvarlig innpakking og emballasje.
 
- Varen må returneres komplett, med alle komponenter, i originalemballasjen. Sørg derfor for at varene er forsvarlig innpakket, og ikke fest tape og adresselapp direkte på originalemballasjen.
 
- Det er du som har bevisbyrden for at varen er sendt i retur, og bør derfor sikre deg bevis for at dette er gjort.
 Vi anbefaler at du benytter deg av Postens Norgespakke, hvor du vil få kvittering. Pakker som sendes i oppkrav til oss vil ikke bli hentet ut.
 
- Klarna har egne regler som gjelder for retur/angrerett. Gjør deg kjent med deres vilkår før inngåelse av avtale og vær obs på at de har egen 14 dagers frist.

 NB! Ved angring av kjøp eller returnering av bestillingsvarer som f.eks. møbler med polstring, beregnes et returgebyr på 25 prosent av kjøpssummen. 

 

  5. Betaling
Vi benytter oss av Klarna Checkout, hvor man kan betale trygt og sikkert med Visa, Mastercard og/eller benytte seg av deres faktureringstjeneste.
Se link til Klarnas betingelser
her! Klarna krever kredittgodkjenning, det er derfor viktig at alle dine kontaktopplysninger stemmer overens med Folkeregisteret.
Legges det inn en ordre for bedrift, må det gjøres manuelt via 
epost med liste over ønskede produkter, levering- og faktureringsadresse i tillegg til organisasjonsnummer og ansvarlig kontaktperson.

 

  4. Generelt
Kjøper må være over 18 år og kjøpsavtalen er bindende mellom kjøper og Futura Classics AS.

 

   6. Priser
 Alle oppgitte priser er i norske kroner og inklusive 25 prosent MVA, dersom annet ikke er oppgitt.  Unntaket er bøker og tidsskrifter, som er momsfritatt.

 

  7. Endring i vilkår
 
Vi forbeholder oss retten til å endre våre vilkår som følge av endringer i norsk lov.
 Disse endringene vil fremgå i egne kolonner og være daterte.


 8. Force majeur
Skulle det oppstå en situasjon, som flom, opprør, naturkatastrofer, konflikter, og/eller transportstreik, beslag, valutarestriksjonerer eller noe som er helt utenfor vår kontroll og anvarsområde, påkaller vi oss retten til Force Majeur. 


9. Personvern
 
Alle kundeopplysninger er konfidensielle og vil ikke bli videreformidlet til utenforstående. Ler mer ang personvern i forhold til Google i neste avsnitt.


   * Gjelder kun forbrukerkjøp.
 ** Fast frakt gjelder varer / forsendelser under 10 kg og innenfor 120x60x60 cm.


 

VILKÅR - PERSONVERN


Informasjonskapsler (cookies)
 futuraclassics.no benytter Google Analytics til å analysere bruken av nettstedet. Dette er et verktøy for webanalyse levert av Google, Inc. Verktøyet gir oss statistiske rapporter som vi bruker til å analysere og forbedre brukervennligheten på nettstedet vårt. Samt annonsering via Google Adwords.

 Ved å bruke vårt nettsted på vanlig måte, godtar du at futuraclassics.no samler inn informasjon om din bruk av nettstedet. (samt at Google lagrer informasjonen på sine servere i USA.) Les mer om Googles prinsipper for sikkerhet og personvern 
her.

Om du ikke ønsker at futuraclassics.no gjennom Google Analytics skal samle inn og lagre informasjon om din bruk av nettstedet, kan du installere Google Analytics Opt-out. Dette er en tilleggsfunksjon for din nettleser som vil forhindre slik lagring.