*Vennligst merk at vi holder stengt alle bevegelige helligdager.Vi fører klassiske og tidløse designmøbler og lamper. Hos oss finner du møbler, belysning og interiør, fra originale designklassikere fra 1930 til moderne og nye ting, som vi mener er gode nok til å bli fremtidens klassikere. Alle våre produkter håndplukkes av oss, både vintage og nytt.

 

Miljøprofil!
Futuristene i Futura Classics er opptatt av å ha en streng miljøprofil, og har derfor gjort det klart ovenfor våre leverandører, at hos oss vil vi ikke selge lamper med integrert LED som ikke kan skiftes ut eller repareres. Spør oss gjerne så kan vi fortelle deg mer om dette. Gjenbrukbar emballasje blir ofte brukt når varer pakkes og sendes i nettbutikken.
-Sammen kan vi gjøre en forskjell!Trenger du eller din bedrift en interiørarkitekt?

Hos Futura Classics møter du ansatte med høy faglig kompetanse, og vår prosjektavdeling leverer både store og små oppdrag med innovative, brukervennlige og helhetlige løsninger. Vi hjelper deg gjerne med alt fra renoveringsprosjekter til veiledning om enkle romlige grep. Ofte erfarer vi at våre kunder opplever spesielt belysning som en utfordring, her kan en god belysningsplan gi økt livskvalitet. Vi tilbyr pakkeløsninger, og kan også skreddersy tilbud helt etter ditt behov.

 

BOOK TID på prosjekt@futuraclassics.no

 


Futura Classics avd. Oslo
Olaf Ryes plass 1
0552 Oslo

Tlf: 47240681
E-post: post@futuraclassics.no
 

- - - - - - - - - - - -
 

Futura Classics avd. Horten
Kommandørkaptein Klincks vei 1, Karljohansvern, Garasjetorget
3183 Horten

Tlf: 92270077
E-post: horten@futuraclassics.no


 
Futura Classics startet opp som en liten vintagebutikk på Bislett under navnet Cirka Design. Med tiden har vi flyttet inn i nye lokaler, fått flere medarbeidere og supplert med nye produkter. Per i dag har vi to forretninger, i tillegg til vår nettbutikk, én beliggende på Olaf Ryes plass (Grünerløkka) og en på Karljohansvern (Horten).