ÅPNINGSTIDER


Oslo:

Man - fre 10-18

Torsdag   10-19

Lørdag    10-17

Søndag   13-17


Horten:

Onsdag  12-15

Torsdag  12-19

Fredag   12-15

Lørdag   12-15

Søndag - ved offisielle markedsdager på torget

 

*Vennligst merk at vi holder stengt alle bevegelige helligdager.Futura Classics fører tidløs og klassisk designbelysning, møbler og interiør, og våre interiørarkitekter gir deg trygg og god veiledning. Hos oss finner du originale designklassikere fra 1920-tallet, og det siste nye innen design. Vi er opptatt av god belysning og god formgivning, varig design og farger, og håper vi kan inspirere deg! Vi er en liten uavhengig bedrift med avdeling på Grünerløkka i Oslo og Karljohansvern i Horten.

 

Miljøprofil!
Vi ønsker å øke bevisstheten rundt lampeproduksjon, og fører ingen lamper med integrert LED som ikke er utskiftbar. Dette er en viktig fanesak for oss. Spør oss gjerne så kan vi fortelle deg mer om dette. Vi anvender gjenbrukbar emballasje når varer pakkes og sendes i nettbutikken.
-Sammen kan vi gjøre en forskjell!Trenger du eller din bedrift en interiørarkitekt?

Hos Futura Classics møter du ansatte med høy faglig kompetanse, og vår prosjektavdeling leverer både store og små oppdrag med innovative, brukervennlige og helhetlige løsninger. Vi hjelper deg gjerne med alt fra renoveringsprosjekter til veiledning om enkle romlige grep. Ofte erfarer vi at våre kunder opplever spesielt belysning som en utfordring, her kan en god belysningsplan gi økt livskvalitet. Vi tilbyr pakkeløsninger, og kan også skreddersy tilbud helt etter ditt behov.

 

BOOK TID på prosjekt@futuraclassics.no

 


Futura Classics avd. Oslo
Olaf Ryes plass 1
0552 Oslo

Tlf: 47240681
E-post: post@futuraclassics.no
 

- - - - - - - - - - - -
 

Futura Classics avd. Horten
Kommandørkaptein Klincks vei 1, Karljohansvern, Garasjetorget
3183 Horten

Tlf: 92270077
E-post: horten@futuraclassics.no


 
Futura Classics startet opp som en liten vintagebutikk på Bislett under navnet Cirka Design. Vi endret navn til Futura Classics og flyttet inn i lokalene på Grünerløkka i 2010.  Per i dag har vi to forretninger, i tillegg til vår nettbutikk, én beliggende på Olaf Ryes plass (Grünerløkka) og en på Karljohansvern (Horten).