ÅPNINGSTIDER


Oslo:


man-fre: 10-18

lørdag: 10-17

søndag: 13-17


Horten:


ons-lør: 12-15

torsdag: 12-19

 

*Vennligst merk at vi holder stengt alle bevegelige helligdager.Futura Classics fører tidløs og klassisk designbelysning, møbler og interiør, og våre interiørarkitekter gir deg trygg og god veiledning. Hos oss finner du originale designklassikere fra 1920-tallet, og det siste nye innen design. Vi er opptatt av god belysning og god formgivning, varig design og farger, og håper vi kan inspirere deg! Vi er en liten uavhengig bedrift med avdeling på Grünerløkka i Oslo og Karljohansvern i Horten.

 

Miljøprofil!
Vi ønsker å føre varige produkter, som overlever tidens tann, og aller helst flere generasjoner. Integrert LED byr på mange spennende muligheter, men vi ønsker ikke å forhandle lamper med integrert LED som ikke er utskiftbar. Spør oss gjerne så kan vi fortelle deg mer om dette. Vi anvender gjenbrukbar emballasje når varer pakkes og sendes i nettbutikken.
-Sammen kan vi gjøre en forskjell!Trenger du eller din bedrift en interiørarkitekt?

Hos Futura Classics møter du ansatte med høy faglig kompetanse, og vår prosjektavdeling leverer både store og små oppdrag med innovative, brukervennlige og helhetlige løsninger. Vi kan tilby 1 time gratis konsultasjon i butikken, men hjelper deg også gjerne med alt fra renoveringsprosjekter til veiledning om enkle romlige grep. Ofte erfarer vi at våre kunder opplever spesielt belysning som en utfordring, her kan en god belysningsplan være svært nyttig. Vi tilbyr pakkeløsninger, og kan også skreddersy tilbud helt etter ditt behov. Ta kontakt med oss for videre infoemasjon.

 

BOOK TID på prosjekt@futuraclassics.no

 


Futura Classics avd. Oslo
Olaf Ryes plass 1
0552 Oslo

Tlf: 47240681
E-post: post@futuraclassics.no
 

- - - - - - - - - - - -
 

Futura Classics avd. Horten
Kommandørkaptein Klincks vei 1, Karljohansvern, Garasjetorget
3183 Horten

Tlf: 92270077
E-post: horten@futuraclassics.no


 
Futura Classics startet opp som en liten vintagebutikk på Bislett under navnet Cirka Design. Vi endret navn til Futura Classics og flyttet inn i lokalene på Grünerløkka i 2010.  Per i dag har vi to forretninger, i tillegg til vår nettbutikk, én beliggende på Olaf Ryes plass (Grünerløkka) og en på Karljohansvern (Horten).