Vi har dessverre stengt vår butikk på Grünerløkka!


Tusen takk til alle fine kunder og støttespillere gjennom snart 10 år <3


Varme hilsner fra alle oss Futuristene
CORONA - covid 19


Kjære kunde,


Som en liten uavhenging nisjebutikk er vi avhenging av deg! 

Vi ønsker derfor å tilby best mulig service, på tross av den vanskelige situasjonen vi nå befinner oss i, lokalt og nasjonalt.

I disse virus-tider gjør vi alt i vår makt for at det skal være trygt å handle hos oss, ved å følge myndighetenes råd og pålegg.

Alle flater som berøres ofte, som terminal og dørhåndtak vaskes jevnlig. I tillegg er vi strenge med vår personlige hygiene og holder god avstand til de som kommer innom oss. Etter anbefaling fra FHI har vi også redusert bemanning til en person, noe som kan føre til litt mer ventetid - takk for tålmodighet rundt dette!  


Vi har opprustet kapasiteten i nettbutikken vår, hvor du kan enkelt kan bestille det du ønsker - har du spørsmål kan vi nås på e-post hverdager 10-17.Du kan velge om du vil hente varene i vår avdeling på Olaf Ryes plass, eller få det tilsendt til nærmeste postkontor*. Ønsker du levering hjem på døren, har vi gode alternativer for det og tilbyr levering* innen Oslo!


Vi vil også se på løsninger for hjelp via video (som f.eks FaceTime) i den kommende tiden, for å yte den servicen du ønsker - uten å måtte komme fysisk til butikken. Følg med på Facebook og Instagram, eller velg å motta vårt nyhetsbrev, så holder vi deg oppdatert!Hilsen alle oss i FuturaFutura Classics fører tidløs og klassisk designbelysning, møbler og interiør, og våre interiørarkitekter gir deg trygg og god veiledning. Hos oss finner du originale designklassikere fra 1920-tallet, og frem til det siste innen god design. Vi er opptatt av god belysning og god formgivning, varig design og farger, og håper vi kan inspirere deg! 

 

Miljøprofil!
Vi ønsker å føre varige produkter, som overlever tidens tann, og aller helst flere generasjoner. Integrert LED byr på mange spennende muligheter, men vi ønsker ikke å forhandle lamper med integrert LED som ikke er utskiftbar. Spør oss gjerne så kan vi fortelle deg mer om dette. Vi anvender gjenbrukbar emballasje når varer pakkes og sendes i nettbutikken.
-Sammen kan vi gjøre en forskjell!Trenger du eller din bedrift en interiørarkitekt?

Hos Futura Classics møter du ansatte med høy faglig kompetanse, og vår prosjektavdeling leverer både store og små oppdrag med innovative, brukervennlige og helhetlige løsninger. Vi kan tilby 1 time gratis konsultasjon i butikken, men hjelper deg også gjerne med alt fra renoveringsprosjekter til veiledning om enkle romlige grep. Ofte erfarer vi at våre kunder opplever spesielt belysning som en utfordring, her kan en god belysningsplan være svært nyttig. Vi tilbyr pakkeløsninger, og kan også skreddersy tilbud helt etter ditt behov. Ta kontakt med oss for videre informasjon.

 

BOOK TID på prosjekt@futuraclassics.no

 


Futura Classics avd. Oslo
Olaf Ryes plass 1
0552 Oslo

Tlf: 47240681
E-post: post@futuraclassics.no
Org.nr.: 993 534 900MVA
 


 
Futura Classics startet opp som en liten vintagebutikk på Bislett under navnet Cirka Design. Vi endret navn til Futura Classics og flyttet inn i lokalene på Grünerløkka i 2010.

Som liten nisjebutikk er vi veldig takknemlige for våre fantastiske kunder som vet å støtte lokalt!