*Vennligst merk at vi holder stengt alle bevegelige helligdager.Vi fører klassiske og tidløse designmøbler og lamper. Hos oss finner du møbler, belysning og interiør, fra originale designklassikere fra 1930 til moderne og nye ting, som vi mener er gode nok til å bli fremtidens klassikere. Alle våre produkter håndplukkes av oss, både vintage og nytt.

 

Trenger du eller din bedrift en interiørarkitekt?
Hos Futura Classics møter du ansatte med høy faglig kompetanse, og vår prosjektavdeling leverer både store og små oppdrag med innovative, brukervennlige og helhetlige løsninger. Vi hjelper deg gjerne med alt fra renoveringsprosjekter til veiledning om enkle romlige grep. Ofte erfarer vi at våre kunder opplever spesielt belysning som en utfordring, her kan en god belysningsplan gi økt livskvalitet. Vi tilbyr pakkeløsninger, og kan også skreddersy tilbud helt etter ditt behov.

 

Ta kontakt for bestilling av en konsultasjonstime i butikken på prosjekt@futuraclassics.no

    

Futura Classics avd. Oslo
Olaf Ryes plass 1
0552 Oslo

Tlf: 47240681
E-post: post@futuraclassics.no
 

- - - - - - - - - - - - 


Futura Classics avd. Horten
Kommandørkaptein Klincks vei 1, Karljohansvern, Garasjetorget
3183 Horten

Tlf: 92270077
E-post: horten@futuraclassics.no


 
Futura Classics startet opp som en liten vintagebutikk på Bislett under navnet Cirka Design. Med tiden har vi flyttet inn i nye lokaler, fått flere medarbeidere og supplert med nye produkter. Per i dag har vi to forretninger, i tillegg til vår nettbutikk, én beliggende på Olaf Ryes plass (Grünerløkka) og en på Karljohansvern (Horten).