Designtrykk, Mid-centery Modern

Wallstories

Format: 50x70 cm
Papir: Munken Polar Matt, 200 g

NOK 600,-

Mid-century modern var en designbevegelse innen interiør, grafisk design, byplanlegging og arkitektur som strakk seg fra tredvetallet til midten til sekstitallet. Begrepet ble først brukt på 1950-tallet og ble etablert da Cara Greenberg utga den ikoniske boken Mid-Century Modern: Furniture of the 1950s i 1983.

Flere av de mest ikoniske eksemplene på skandinavisk design stammer fra denne epoken - og både innen arkitektur og interiørdesign var Skandinavia og Norden svært innflytelsesrike - med designmerker, arkitekter og designere som Arne Jacobsen, Arvo Alta, Ittala, Sigurd Lewerentz, Georg Jensen, Poul Henningsen og Danish modern i spissen.

Den arkitektoniske stilen var moderne og preget av rene linjer, minimalistiske, men organiske former og store vindusflater som hadde som mål å bringe naturen inn i bygningene. Denne illustrasjonen er inspirert av Californias mange enestående eksempler på Mid Century Modern-arkitektur. Fargene er inspirert av grafiske arbeider, interiør og industridesign fra epoken, som var typisk var rike på varme, levende, sterke og organiske toner - gjerne i kontrast til store lyse flater og vinduer.

I SAMME KATEGORI

Plakat - Norsk elg 30x40

NOK 399

Designtrykk, Barcode Monokrom

NOK 600

Plakat - Globus 30x40

NOK 399

Kort m Konvolutt, Kombisykkel

NOK 59

Kort m Konvolutt, Kjærlighet

NOK 59

Kort m Konvolutt, Skål!

NOK 59

Designtrykk, Siloen på Nedre Foss

NOK 600

Designtrykk, Oslofunkis

NOK 600

Kort m Konvolutt, Kurèr Radio

NOK 59

Kort - Barnevogn

NOK 59

Kort - Apachesykkel

NOK 59

Kay Bojesen Lerret Apekatt tegning

NOK 699