Rhythm Pledd

Muuto

Det mykeste pleddet av lamaull av Aiayu.
Bærekraftig og etisk produsert.

NOK 2549,-

Rhythm har en taktil struktur og et moderne uttrykk. Ullen er fremskaffet bærekraftig i Bolivia, hvor lamaene i Bolivia går fritt, og kun blir klippet når det er behov. Fabrikken rengjør 100% av vannet etter produksjonen, og gjenbruker 75%. Fabrikken har også WRAP-sertifisering, noe som sikrer produksjon under lovlige, humane og etiske forhold.

Materiale
100% baby lama ull

Dimensjon
130x160

Vaskeanvising
Lamaull er selvrensende fiber som krever mindre vask enn andre materialer. Luftes ved behov. Ellers anbefales håndvask ved 30 grader og ullsåpe. Bløtlegg produktet i vann i 10 - 15 minutter før du skyller det i 30 grader vann. Unngå å vri eller presse vannet ut. La produktet tørke flatt.

Designet av Aiayu
Produseres av Muuto

Aiayu er et Københavnbasert bærekraftig designkontor. De ønsker å vise at det er mulig å drive 100% etisk, ved bruk at lokalsamfunnet i alle ledd, både i design og produksjon. Produktene blir laget med respekt for menneskene som har produsert dem, gir stolthet til håndverket og opprinnelsen, samt understreker en bærekraftig produksjon.

Aiayu lager sine kolleksjoner i lamaull med produksjon i Bolivia, økologisk bomull i India og yak- og cashmere-produkter i Nepal. De tar vare på lokale håndarbeidstradisjoner hvert enkelt sted, ved å bruke kompetansen til lokalbefolkningene. Aiayu har et sterkt ønske om å holde disse gamle tradisjonene levende. De har vunnet “Ethical brand of the year” to ganger, og fabrikken i Bolivia ble i 2015 Wrap-sertifisert som første fabrikk i landet.

I SAMME KATEGORI

Mono Pledd

NOK 1190

Soft Stripe Cushion

NOK 899

Dot cushion soft

NOK 849

Sezim Pledd

NOK 1095

Eclectic Pute

NOK 599

TILE - CUSHION

NOK 995

Gerda Pledd

NOK 1190

Arctic Pledd

NOK 1190

Checked out

NOK 1719

Raining Pledd

NOK 1095

HAY Mono Pledd

NOK 749

Rhythm Pledd

NOK 2549