Lunde Fløtemugge

Studio Føy

Skulpturelle bruksgjenstander fra norske Studio Føy

NOK 499,-

Bestillingsvare

Lunde er en serie med små fløtemugger og sausenebb. Produktene er inspirert av de vakre fuglene som holder til fra Vestlandet og nordover langs hele norskekysten.

Den er håndlaget, og er gjennom mange prosesser før den er klar til å forlate redet og fly hjem til deg. Lunde er veldig sosial, og den blir gjerne med på en kaffepause eller et middagsselskap. Fyll den opp med deilig saus eller fløte, og la fargene pryde bordet.

Materiale:
Lunde er laget i gjennomfarget steingods. Innsiden er glasert med matsikker, transparent glasur. Keramikk er et holdbart materiale, og Lunde vil holde seg godt år etter år. Lunde tar seg gjerne et bad i oppvaskmaskinen dersom det er behov for det.

Dimensjoner:
Fløtemuggen rommer ca 1 dl.
9cm x 5,5 cm x 9 cm

Sausenebbet rommer ca 3 dl.
13,5 cm x 9 cm x 14 cm

Vedlikehold:
Produktene blir håndlaget - noe som gjenspeiles i både form og farge. Håndlagde produkter gir unike uttrykk som ikke kan sammenliknes med produkter som masseproduseres. Forskjell i fargenyanser og form kan forekomme.
Vennligst behandle fløtemuggen/sausenebbet med forsiktighet når du utsetter det for raske temperaturforskjeller - som å flytte det fra kjøleskapet til en varm ovn. Dette kan forårsake termisk sjokk, og produktet kan i verste fall sprekke.

I SAMME KATEGORI

Lunde Fløtemugge

NOK 499

CORKY Karaffel

NOK 449

Lunde sausenebb

NOK 699